aman kac kac 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. duman in aman aman sarkisini baska manada dinlemek
  2. aman allahim yerine aman tanrim demek
  3. aman beyim aman beni yanlis anladiniz
  4. aman da aman kimleri goruyorum
  5. aman da aman kimler gelmis
  6. aman aman sibel can
  7. aman aman bagdatli
  8. aman ecel aman uc gun ara ver
  9. aman sen de
  10. ay aman ay

© 2008 - uludağ sözlük

aman kac kac başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aman kac kac ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aman kac kac nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enis faik arcan » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » yaran entryler » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » yemek yemenin ilkellik olmasi » silence is golden » paramparca » asker kocasi olmak » asansor kullanmayi bilmeyen insan » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » ridvan dilmen » bak ne diyor kayahan abi » kisveye burunmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wunderman » kullenen ask » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » turuncukolik » imper » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » prezervatif » carriye roxalina » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » emine senlikoglu » sozluk yazarlarindan aforizmalar » caylak olmamak » sogukta usuyen eller » aseksueller mi dover escinseller mi » galleria