aman diyim 

kapat
  1. yazarlar arasında kullanılan, iyi niyetli ancak hafif tehdit içeren nida...
    #55057 (ferrole, 06.02.2006 01:27)
  2. komik bir deyiş.
    #1284942 (lilith, 10.02.2007 15:07)
  3. Yıldızlı smiley konvoyunun sonuna eklendiğinde entel dantel yazar edası katan cümle öbeği.

- Ya işte şöyleydi de böyleydi. Aman diyim.
    - Aga ağzından bal damlıyor.
    #1400444 (cokamacliklavye, 11.03.2007 20:07)

© 2008 - uludağ sözlük

aman diyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aman diyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aman diyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ali yildirim » ogretmene asik olmak » etkileme sanrilari » ahmet necdet sezer » dadaizm » tatar atlilari beni hep korkutmustur » kasimda zirve baskadir zirvesi » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » seytan marka giyer » sol frame in ebesine atlayan sevgili » penis bankasi » yugoslav futbolu » ilce semt takimi tutanlar » melengic kahvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » agony » kirik kalplerin oya ablasi » zifir » duran toplarin usta ismi sabri » oyundan anlamayan oyun salonu sahibi » yemek sodasi » lavabo yerine tuvalet deyen kaba insan » cimbom » burnu havalarda insan » kanuni sultan suleyman » kadinlarin benzetme meraki » ayran ile sigara icmek » surrealizm manifestosu » shania twain