aman diyim ben sana 

kapat
  1. atv ekranlarında boy gösteren "avrupa yakasi" isimli dizideki "şesu" karekterinin sık sık kullanması ile günlük hayatımıza giren korku ifadesi.
    #109985 (exonotzor, 11.03.2006 11:02)
  2. (bkz: anam anam diyim ben sana)
    #192159 (kahireden ibrahim paşa, 23.04.2006 15:22)
  3. samimiyet kokan uyarıcı söz.
    #2315655 (ZirvaninDaniskasi, 14.09.2007 17:13)
  4. dogrusu "anam anam deyem ben saa" olan replik.
    #2315675 (4bucuktan5bucuk, 14.09.2007 17:18)

© 2008 - uludağ sözlük

aman diyim ben sana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aman diyim ben sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aman diyim ben sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ucak kacirmak » conime exe » randy couture » 28 mayis 2006 turkiye estonya maci » tarik tarcan » kara delik » the solitude » igrenc espriler » ashaf » yedik ictik busbutun ustune ister bi tutun » avanak kuzenler » b 35 » ana haber bulteni » little big planet » groundhog day » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » irrasyonel insan » olum » andrew divoff » pkk » askerlik » entry deki hatali bolumu buraya belirtiniz » yaran facebook gruplari » bsgck » baslik parsellemenin uc buyuk yolu » halley ile haylayf in karistirilmasi » lejandik » pkk nin eylemlerini basarili gibi gostermek » devletcilik » yaran mackolik com yorumlari » hazan