aman dikkat et 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aman dikkat
  2. aman hoca dikkat et ipimizi cekerler
  3. duman in aman aman sarkisini baska manada dinlemek
  4. aman beyim aman beni yanlis anladiniz
  5. aman allahim yerine aman tanrim demek
  6. aman da aman kimleri goruyorum
  7. aman da aman kimler gelmis
  8. dikkat ederken dikkat edilmesi gereken hususlar
  9. aman aman sibel can
  10. aman aman bagdatli

© 2008 - uludağ sözlük

aman dikkat et başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aman dikkat et ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aman dikkat et nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgili ile zillere basip kacmak » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » tanimadigin kizi msn e eklemek » cooler than jesus » etkisiz hale getirmek » turuncukolik » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » secim » jimmy carter » don demeyi unuttum » ask ayirir » pit » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » osmanli cumhuriyeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ogretmen cocugu » cesedin bogazina corap baglamak » istanbul un en guzel semti » karin » beni susarken bolme » dikkat abdestiniz bozulabilir » acemisinden ankara notlari » egyptian premier league » tori amos » not a second time » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » turkan soray » ilk ucus » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » mavi tur