aman da aman kimleri goruyorum 

kapat
  1. Her düğünde karşılaştığımız bir vaka. insanlar gelenleri tanımasa bile herkese "aman da aman kimleri görüyorum" diyebiliyorlar. Garip...
    #110376 (frozen hopes, 11.03.2006 15:15)
  2. bunu söyleyen insanlar ne tür insanlardır;
    ya ciddi anlamda tanımıyordur o sırada zaman kazanmaya çalışır. eğer şanslıysa yanında biri vardır ve ona sorar.
    çok samimi değildir. yalakalık olsun diye ve sempatik görüneyim diye yapılan eylemdir.komik şey denilmesine sebep olur.
    eğer küçük bir çocuğa hitap ediliyorsa içinden 'seni küçük velet ne işin var burda, annesi çakmasın neyse bir sevimli görüneyim' i ifade eder.
    #110414 (kacak kelebek, 11.03.2006 15:43)
  3. Genelde dalkavukluk edilmek istenen kişiye söylenen karşılama nidası. "Aman efendim kimler gelmiş", "Aman da aman hoşgelmişsiniz efendim" şeklinde alternatifleri bulunmaktadır.
    #1400462 (cokamacliklavye, 11.03.2007 20:10 ~ 20:11)

© 2008 - uludağ sözlük

aman da aman kimleri goruyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aman da aman kimleri goruyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aman da aman kimleri goruyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lost » ginobili » habervaktim com » m emin deger » wts » elijah wood » secil » yumurtalik » toka takip kacan kiz modeli » ataturk kanunu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci