aman aman sibel can 

kapat
  1. ajdar anık'ın sibel can için bestelediği ve yorumladığı güzide şarkı.sözleri şu şekildedir.

aman aman sibel can
    aman aman sibel can
    sensin dillere destan
    sensin dillere ferman
    türkiye sana hayran
    türkiye sana hayran

aman aman sibel can
    aman aman sibel can
    dans desem sende var
    müzik desem sende var
    türkiye sana hayran
    bu hali kimler anlar

aman aman sibel can
    aman aman sibel can
    popstarın rüzgarı aldı savurdu beni
    haydi acele et
    sen sen yakala beni
    haydi acele et sen sen yakala beni...
    #437639 (chilavert, 18.07.2006 14:21)
  2. öncelikle * demek istediğim şarkı(!)
    efenim sibel can bunu bir dahaki kazetine koymaya niyetlenebilir...
    #437644 (aquantass, 18.07.2006 14:23)

© 2008 - uludağ sözlük

aman aman sibel can başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aman aman sibel can ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aman aman sibel can nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlugu yonja com a cevirmek » ferigim » breaking bad » la kayyume illahu » hozan besir » yaran msn iletileri » kadini seksi gosteren unsurlar » insan klonlama » theophraste renaudot » kacak kelebek » serenitytheone » arditi » yuzen balon » hep boyle kal » ah muhsin unlu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » you don t mess with the zohan » cuma aksami » yastikalti bank » turgay bahadir » turbanin altina giyilen bere » ergenekon iddianamesi » albert einstein » radyo uludag » seriatci basketbolcu » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » uludag sozluk yazarligi yemini » annelerle girilen komik diyaloglar » galatasaray bayragi » fifa 09 daki genc yetenekler » kitap okumamayi marifet saymak