amacsiz insanlarin sozlugumu calmasi 

kapat
  1. hırsızlığın daniskasıdır.
    düşünün bir yazar, eve geliyor, günün yorgunluğunu atmak için makinanın basına oturuyor. gene her zaman ki gibi biricik sözlüğü internete girer girmez açılıyor. yüzünde tebessüm oluyor gülen surat butonuna her bastığında. ama o da ne! sol framede aptalca şeyler görüyor. yok onun kası, yok onun beresi, yok falan filan. bir yazar herşeye katlanabilir ama buna katlanamaz. ayıp ya ayıp çok ayıp. silkinin kendinize gelin.
    #1184090 (komikimben, 21.01.2007 13:28)
  2. artik insanlarin yüksek sesle dile getirdikleri durumdur.gerçekligi fazladir ve de öyle görünüyor ki yavas yavas bu gerçeklilik sözlügün ruhundan atiliyordur.sözlügün ruhunu kültürde ve bilgide bulacagi açiktir.
    #1184183 (seybn, 21.01.2007 13:54)
  3. sözlük hesabının hacklenmesi durumu da olabilir..
    #1185328 (Bushi, 21.01.2007 17:16)

© 2008 - uludağ sözlük

amacsiz insanlarin sozlugumu calmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. amacsiz insanlarin sozlugumu calmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amacsiz insanlarin sozlugumu calmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yalniz benim icin bak yesil yesil » eksi sozluk » oya bora » siyasi gorusunu belli etmeyip fake nickle cosmak » yilmaz ozdil » darbeciler yargilansin » adres soran adama ana avrat duz gideceksin demek » balkona tanga asan aparman sakini » lomonosov universitesi » yaran roportajlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games