amacindan saptirilmis icatlar 


kapat
  1. (bkz: webcam)
    #3405777 (siyahbeyazkizil, 16.05.2008 20:07)
  2. salatalık, patlican ve muz bile saptırılabiliyorsa, insan yapısı icatlar ne derece saptırılır bilenemez.
    #3405783 (ersin, 16.05.2008 20:09)
  3. bkz:(lazerli gazoz açacağı)
    #3405888 (Anchore, 16.05.2008 20:31)
  4. viagra [oha tepkisini vermeden önce ==> (bkz: viagra)]

    not: ikinci kısım okuyucuyu salak yerine koymak için değil, çaylakken ki 40 karakter zorunluluğunu tamamlamak için yazılmıştır.

    not 2: kırk karakter zorunluluğu bu notla da tamamlanmaktadır, demek ki o ikinci kısma gerek yoktur.

    not 3: şimdi düşündüm de o kısım olmasa notlar yazılamazmış.

    (bkz: sacmalamak) (bkz: caylakken girilen entrylerin en az 50 kelime olması zorunlulugu) (bkz: not vererek entry'i uzun göstermeye çalışmak) (bkz: espiriyi bkz. yolu ile anlatmak)
    #3405928 (papaganini, 16.05.2008 20:40 ~ 20:54)

© 2008 - uludağ sözlük

amacindan saptirilmis icatlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. amacindan saptirilmis icatlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amacindan saptirilmis icatlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entry nin silinmesi » penis » celik aruoba » gerizekali internet siteleri » zonguldak » ishguzar » damas » gokyuzunu taniyalim » peja stojakovic » arabada damgasiz plaka kullanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games