amacim zirveyi ovmek degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. amacim yok
  2. amacim kalici olmak
  3. amacim seni ayarlamak degildi
  4. zirveyi sabote etmek
  5. zirveyi ayarlayan yazar
  6. her hastalik iyilesmeden zirveyi bulur
  7. zirveyi duzenleyen hesabi ceksin kampanyasi
  8. zirveyi kotu amellere alet etmek
  9. zirveyi sevdim yarin gene yapalim zirvesi
  10. ovmek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» george wilson » tan tasci » lafateignoranti » erdogan a adana mitingi soku » sinirlenince yapilmamasi gerekenler » el erzurumi » vir » birhan keskin » bad day on the block » fransiz kadinlari » hepsi posta da sloganli reklam » yaran ayarlar » darwini anlama zorbaligi » aramaya siddetle iman etmek » sinirlenen babaya pinhani dinletmek » zihin kirliligi » piknik tupu ruleti » antakya nin tarihi eserleri » aydinlarina dusman edilen bir halk » dunkin donuts » fakir olmasina ragmen sevgilisi olan kimse » tutun kolonyasi » kralice elizabethin turkiyeye gelmesi » kayseri nin tarihi eserleri » dusunmemek hakkinda dusunmek » haydar dumen e sorulan yaran sorular » kurtlar vadisi pusu » acun ilicali » yaran spam mailler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa