amaan neyse 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. neyse ki
  2. neyse
  3. her neyse
  4. neyse ben kactim
  5. hadi neyse
  6. lan ben neyse bir sey demiyorum
  7. evet her neyse
  8. ya ben lan neyse bir sey demiyorum
  9. yok o degilde lan ben neyse
  10. neyse ki terorizm var

© 2008 - uludağ sözlük

amaan neyse başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amaan neyse ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amaan neyse nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asil tendonu kopsa stad inlermis » dtm » kor haline gelmek » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » cizgi roman » eksileri umursamayan yazar » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » kacik burjuva diyaloglari » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » google » satanizm bir din ise garfield seytandir » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » aciyi ellerinde buyutmek » righteous kill » ask susar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayat » gse » wings of god » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » zit goruslere arti oy veren yazar » olu evinde seks partisi » cok zor uyanan insan » galatasaray amblemi » 14 ocak 2006 saldirisi » sausozluk » kivikocan » baslik silindigi icin silinen entry » rusya borsasi » istanbul un otopark sorunu » ask yaslandirir