ama yaziyodur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. am
  2. am biti
  3. am biti tasak sirkesi
  4. am dam
  5. am em dm sarkicisi
  6. am i 1
  7. am i a tencere
  8. am i black enough for you
  9. am i evil
  10. am i going crazy

© 2008 - uludağ sözlük

ama yaziyodur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama yaziyodur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama yaziyodur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» windows vista » kemal kilicdaroglu » sosyal fobi » kapali olup okula girerken basini acan kiz » somatik sanri » ordo » erkegin kupe takmasi » home theater » disko krali » enflasyon dustu diye sevinen issiz » page down » eki eki » anket yaptim mutlu oldum » can sikintisindan 31 cekmek » lamba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otoerotikasfiksi » uludag sozluk copcatanlik burosu » pkk sempatizani yazarlar » the wind that shakes the barley » matruska » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi » homeostasis » paran varsa kralsin yoksa yalansin » ali fuat cebesoy » 1905 » kelime salatasi » nikotofobi » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » marcus miller » osman kibar