ama tek gitti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gitti de gitti
  2. kep gitti got gitti
  3. gitti gitti gitti gitti
  4. gitti
  5. ask nereye gitti
  6. guldum gitti
  7. lark gitti
  8. zikrim gitti
  9. olmadi gitti
  10. elektrikler gitti

© 2008 - uludağ sözlük

ama tek gitti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama tek gitti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama tek gitti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» necirvan barzani » fonksiyon » metabolik sanrilar » yagmur damlasi » agony » isik universitesi » bu masada 32 kral 62 cumhurbaskani var » spatyum » turkiye de yeterince camcak olmamasi » klozet davasi » yaran kisisel iletiler » priapizm » sanal acun » demostrasyon » allah » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enflasyon dustu diye sevinen issiz » eyleme vurma » mikrosefali » cetvelle penisin boyunu olcmek » zall bana server bul lan allahsiz » enlarge your penis » papyon takmak tatara zulumdur » izmiri izmir yapan ozellikler » nothing else matters » allah seni top etsin » barlar sokagi » serbetli tatlilar » amfetamin » farmakodinamik » ulu chat