ama simdi guluyorum cok komikmis diye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. entry ye ne yazilir ki simdi diye baslamak
  2. ben buna guluyorum
  3. guluyorum ben buna
  4. mutemadiyen guluyorum
  5. iste ben buna guluyorum
  6. ben baska bir seye guluyorum
  7. sana kicimla guluyorum
  8. iki nokta ust uste parantez guluyorum hesabi
  9. o simdi ne yapiyor su anda simdi
  10. simdi isim var simdi cisim var

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» alternatif vodafone reklam replikleri » sozluk yazarlarindan aforizmalar » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » libero » isledigi hayiri herkese duyuran adam » hayko cepkin » gunesimin onunden cekil » fucka » issizlik krizi » inegol » mea culpa » moliere icin » vatandas vatandasligini bilecek » okan yuksel » haydi gel bizimle ol » aritra » arabam var » ping pong masasi » spyware terminator » pcos » sevgiliyle uyumak » muesses nizam » ali pasa hamami » ernest everhard » starship » toto tamuz » radio fg » surekli sevismek isteyen kiz arkadas » mad money a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa