ama sigarayi biraksin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sigarayi icmemek sigarayi somurmek
  2. milli takim topyekun biraksin
  3. robert de niro biraksin artik
  4. mustafa denizli yorumculugu biraksin kampanyasi
  5. deniz baykal biraksin oy veririm diyenler
  6. sozluk yonetimi dtp ye kufuru serbest biraksin
  7. hakan sukur futbolu biraksin kampanyasi
  8. mehmet aurelio biyik biraksin kampanyasi
  9. pkk silah biraksin siddetle sorunlar cozulemez
  10. michael phelps yuzmeyi biraksin kampanyasi

© 2008 - uludağ sözlük

ama sigarayi biraksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama sigarayi biraksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama sigarayi biraksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lise yillari » yaran facebook gruplari » yom kippur » kapini calan benim » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » habu diyar » deniz fenerini unutmayin » sozlugu karistirmak istemek » nazli oksuz » tansel colasan in emekli olmasi » ask ayirir » dudut » tepki memesi » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » rusya borsasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » ucak » asik olunasi kadinlar » ben ask oldugumu aglarim » we rise » etkisiz hale getirmek » ogrenci evi lezzetleri » kuantum sifreleme » haydi ic de cay koyayim » tarhana » sekura » deniz feneri dernegi davasi » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » kurtlar vadisi pusu giray » janos eckmann