ama o oyle demek istemedi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oyle demek istemedi
  2. demek oyle
  3. ben oyle demek istemedim
  4. allah istemedi ondan boyle oldu
  5. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  6. oyle bir sey yoktur oyle bir seye gerek te yoktur
  7. abaza diyene abazan demek istedin herhalde demek
  8. banka karti demek nakit para demek
  9. dindar demek yobaz demek degildir
  10. devrimcilik demek yerine inkilapcilik demek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» siyah kusma poseti » rapper ninja » dinsiz bilim kor bilimsiz din topaldir » engin karademir » finalleri umursamayan ogrenci » vizlamayan sinek » lamine diatta » ip » lakap » emekci » gicik yazar » ahlaksiz teklif » ateistten kemalist kemalistten musluman olmaz » anlatabildim mi » orneklemek » dorduncu nesil olmadiklari icin ovunen yazarlar » alkolsuzlugun seksi artirmasi » inho » radyodan biktiran radyocu profilleri » sevisirken dinlenecek sarkilar » broad » bandirma vapuru » mert icgoren » cankaya kosku » yakicam cigarami ceza yazani parcalamayan ibnedir » imperian com » antonie de saint exupery » dudaktan dudaga opusmek » bind a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa