ama ne yapayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne yapayim
  2. ben mi yapayim
  3. sana bir c yapayim mi
  4. daha ne yapayim
  5. ben boyleyim ne yapayim
  6. kendi istedi ben ne yapayim
  7. gaz yapayim derken goz cikarmak
  8. hosuma gidiyor ne yapayim
  9. espri yapayim derken
  10. is yapayim derken cis yapmak

© 2008 - uludağ sözlük

ama ne yapayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama ne yapayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama ne yapayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» minibuscu laflari » ilk ucan balon » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » insanlari super kahramana donusturen bocekler » berfin » cakma yahudi » don t bother me » atilla kart » lake station » ecce homo » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » balikesir yurdu » ya rabia » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » kaynana semra » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » imkb » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » antares alisveris merkezi » televole moderasyon » gece vakti disarda gezen kiz » erkekleri kullanan kizlar » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » turban » turkiye de biranin cok pahali olmasi » damat hobbit pasa » tovarlak » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » iset » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » genelkurmay baskanligi