ama kupa oyle mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir ikinci sinif kupa olarak super kupa
  2. enistemden bir kupa istedim o iki kupa verdi
  3. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  4. oyle bir sey yoktur oyle bir seye gerek te yoktur
  5. kupa asi
  6. kupa
  7. koz kupa
  8. kupa da kupa
  9. kupa kralicesi
  10. tff super kupa

© 2008 - uludağ sözlük

ama kupa oyle mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama kupa oyle mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama kupa oyle mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» libido azalmasi » ayrimci baslik acip ozgurluklerden dem vurmak » bluetooth » vanilla fudge » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » bordomavi net » yolculuk » vecit » sevisirken miyavlayan aptal kiz » google earth un turk haberciligine katkilari » acid death » you keep me hanging on » fantom ekstremidite » isemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yarak kafali » ciplaklar kampi uyari levhalari » nikotofobi » somnolans » barla » ask tenceredir » cigulinin de aslinda icimizden biri oldugu gercegi » vanti lator » durduk yere tersleyen ariza kadin » challenger » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » kemal sunal replikleri » ehi ehi ehi » advantix » wyler