ama guzel nik tuttum netekim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. netekim
  2. netekim pasa
  3. yargilansinlar netekim
  4. netekim ybsg
  5. tuttum seni
  6. tuttum bak bu nasihati
  7. agzimla kus tuttum
  8. tuttum medyanin eteginden
  9. hangi dali tuttum ise
  10. yesil tuttum bir allah

© 2008 - uludağ sözlük

ama guzel nik tuttum netekim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ama guzel nik tuttum netekim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama guzel nik tuttum netekim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yarmayan baslik yonlendirmeleri » mini cooper s vs fiat bis » yasamak icin yemek mi yemek icin yasamak mi » nasilsin sorusuna alternatif cevaplar » nivea lip care » sunderland » hayati sirinler uzerinden anlatan ilginc insan » cristiano ronaldo » aferin cok iyi dusunmussun yazarligi » yobaz sirin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci