ama cok guldum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sesli guldum
  2. x x iyi guldum sorunsali
  3. guldum gitti
  4. guldum diye verecem mi sandin
  5. ateizm basligini okudum cok guldum musluman oldum
  6. aksam aksam cok guldum
  7. sabah sabah cok guldum

© 2008 - uludağ sözlük

ama cok guldum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama cok guldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama cok guldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otoerotikasfiksi » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » ataturk u abartmak » windows vista » stupor » zombie attack » sembiyoz » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » zekeriyabeyaz » turkiye de kurtler almanya da turkler » tom bombadil » okan bayulgen » en cok entry giren yazar » hincal uluc » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » pkk » spor tirmanis » calismak calismak calismak » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » ordo » elmali » makine muhendisi » haluk bilginer » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » koprofobi » zall bana server bul lan allahsiz » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » the diving bell and the butterfly