ama buna deger 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. o deger bu deger tek ibne benmisim meger
  2. buna tapin siz buna
  3. olmeye deger oldurmeye deger
  4. gulerim ben buna
  5. ben buna yuh derim
  6. kim inanir lan buna
  7. ben buna inanirim
  8. buna icilir
  9. ben buna guluyorum
  10. abi buna ne geliy

© 2008 - uludağ sözlük

ama buna deger başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama buna deger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama buna deger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the way i am » mangal yapan adamdaki gereksiz telas ve fedakarlik » genelevde hersey dahil uygulamasi » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » nihilistik sanrilar » hayko cepkin » ankaragucluler saraba dustuler » icimdeki deniz » erkek berberinin dirsege yaslamasi » sec bakalim » se jinen azad » give a fuck » nickmator » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » get the best fuck the rest » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » altay ozerk cumhuriyeti » ahmed yasin » alpaslan dikmen » ali fuat cebesoy » letarji » eski sevgiliye takmis yazar » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » crossfire » besiktas kultur merkezi » mustafa » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » hayat » kaan kural » mta88