ama bu benim bestem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. senin malin benim benim malim benim
  2. hata benim gunah benim suc benim
  3. bostan benim belletirim kic benim elletirim
  4. kerem de benim asli da benim
  5. kale benim san benim
  6. cay benim cesme benim
  7. ogretmenim canim benim canim benim
  8. her sey benim
  9. aha bu benim lan
  10. ne benim

© 2008 - uludağ sözlük

ama bu benim bestem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama bu benim bestem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama bu benim bestem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataturk ilkeleri » cocuguna eski sevgilinin adini vermek » semih cumhuriyeti » zokal anestazi » oneqeno » kizkaciran damat » ashtarte » gronland » instruments locked on » yasar kemal » mustafca » 31 ekim 2008 » nihat dogan dan aforizmalar » meybuz » ilkokulda ilk cete olusumlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendi bebegimin idrarini icerim » entrynin kim tarafindan eksilendigini bilmek » kandira » soldan ailesi » karaokeparty » calismak » antalya store » baskanim beni al » bozcaada » yasemin congar » marlboro icen komunist » 12 subat 1911 fenerbahce galatasaray maci » ahahaha » ucak kacirmak » fethullah istihbarat timi