ama birakamiyo iste insan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iste insan
  2. tum oylarini eh iste kullanan insan
  3. her yaptigi iste onaylanma ihtiyaci duyan insan
  4. yaptigi iste komik duruma dusen insan
  5. surekli her iste bir hayir vardir diyen insan
  6. iste bas iste govde iste kanatlar
  7. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek
  8. iste geldim burdayim ben bu iste ustayim
  9. para sike iste fener iste
  10. iste halep iste arsin

© 2008 - uludağ sözlük

ama birakamiyo iste insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tiki » iyi niyetle hirsizlik yapmak » bsg dedirten solcu zirvalari » ayagin karincalanmasi » couchsurfing com » yaran diyaloglar » izmir » vah vah » milliyetcilik » basbakan i protesto eden ciftci » hazreti dememek ayipsa hz yazmak ayip degil mi » celebrity olamazsam sozluk yazarligini birakirim » garri kimovic kasparov » kiz tavlama sanati » ates hatti » selahattin demirtas » sait faik abasiyanik » colin kazim richards » tayyip erdogan dunyaya basbakan olsun kampanyasi » mus corap » megliore degli abati » turkiye bayragi » tiroit bezi » ahmet cakar la sansa bak » 88 89 kurali » bir arkadasin basina gelmis » rpd » cihat abaoglu » black shining leather » devletin parasiyla devletin malini satin almak » asiri eksi oylanma sonucu caylak yapilmak » can you hear me » abisesque » mose dayan » kalahimari » henry de montherland » yargitay » nazli ilicak turk vatandasligindan cikartilsin » jeff wadlow » harrowdown hill » oropher » baskasiyla ugrasmayip kendiyle ugrasan masum koylu » altuzan » rocco invades poland » parmak arasindaki sigarayla tokalasma » kiki » uscs » komunizm ile seriatin kardesligi » sevilen kisinin baska biriyle cikmasi » corpsefire a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa