ama benim cigerim yanar 

kapat
  1. ten oyalanır can kanar...diye devam eden mustafa çeçeli'nin yanık sesiyle bezenmiş iç burkan hoş şarkı "Unutamam"ın nakaratı. ***
    #3145095 (gelecegin bi yuzyil sonrasi, 15.03.2008 21:09 ~ 21:10)
  2. mustafa ceceli nin unutamam şarkısının belkide en güzel kısmıdır.şahsen ama benim ciğerim yanar kısmını dinlerken ciğerlerimin yandığını hissetmişimdir.
    #3145166 (deep impact, 15.03.2008 21:28 ~ 06.02.2009 23:39)
  3. Çok güzel bir sezen aksu şarkısının çok güzel kısımlarından biridir. Mustafa Ceceli de çok güzel seslendirmiştir.
    #3145205 (Acz ve fakr, 15.03.2008 21:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ama benim cigerim yanar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama benim cigerim yanar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama benim cigerim yanar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ama benim cigerim yanar. Copyrights of the articles are belong to their authors.