ama beni ilgilendirmiyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. arkadas ortamim guzel gerisi beni ilgilendirmiyor
  2. kredi kartiniz bizi hic ilgilendirmiyor
  3. bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan
  4. yar beni o yar beni ille de yar oyar beni
  5. beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni begenmez
  6. her yere baktin beni aradin beni cepten ara
  7. kadin erkek fark etmez beni sec beni sec
  8. gogsune yatir beni duslere gotur beni
  9. daglar dagladi beni goren agladi beni
  10. beni oldurmeyen sey beni guclu yapar

© 2008 - uludağ sözlük

ama beni ilgilendirmiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama beni ilgilendirmiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama beni ilgilendirmiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» psikopatlastiran ilkokul sarkilari » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » windows un isim haklarini pakpen e satmasi » deadliest catch alaskan storm » terminator gibi gupguclu bir sevgiliye sahip olmak » ailenizi nasil 5 ytl den ucuza doyurursunuz » isik universitesi » nissan qashqai » acoustic samurai » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » eski cin atasozleriyle konusan eski sevgili » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » koprolali » bismillahirrahmanirrahiym com » cetvelle penisin boyunu olcmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » la cenerentola ouverture » bulvar gazetesi » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » ingvar ambjornsen » eski sevgiliye sokayim sana bir sey olmasin » the floating head » kadin yonetici » lee ritenour » lamba » oligofreni » olomuc » mustafa kemal ataturk » izan etmek » decay » erkegin kupe takmasi