ama artik cok gectir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dun cok erken yarin cok gectir
  2. artik var
  3. pes artik
  4. artik mum yak da ara
  5. artik gel
  6. artik dol
  7. yuh yok artik
  8. yat artik
  9. sen yat artik
  10. yuh artik

© 2008 - uludağ sözlük

ama artik cok gectir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama artik cok gectir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama artik cok gectir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» walter cronkite » ve tanri kadini yaratti » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » kimse yazmazsa ben yazarim » dunya evi » nazli oksuz » tencereyi ocakta unutmak » yenipazar » karl heinz feldkamp » ask acitir » cupcake » shrek corum versiyonu » cesedin bogazina corap baglamak » kizarmis bayat ekmek » oleceksin kopek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » h h holmes » year book yourself » berkoz egemen » kime derler sana derler » noi albinoi » mesut bakkal » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » istanbul arkeoloji muzesi » taze ekmek kokusu » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » yaratiliscilik » kizilmaske » orta turkce » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek