ama aldim ve denedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. denedim
  2. ben denedim korkmayin
  3. denedim yabisiyo
  4. ben denedim siz denemeyin
  5. ben denedim oldu
  6. denedim olmadi
  7. ben seni denedim zaten
  8. kamasutra denedim begenmedim
  9. denedim ordan biliyorum
  10. seni sevmeyi denedim ama olmuyor

© 2008 - uludağ sözlük

ama aldim ve denedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama aldim ve denedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama aldim ve denedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » bir salak gibi olmek » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » var misin yok musun ajdar » bir derdim var yasanmisliklari » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » jigga » losing my religion » cherry » murat yildirim » ayak fetisizmi » senin olmaya geldim » sozluk teki gruplasma » aethewulf » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » okmeydani nda ocalan lehine slogan atan pisler » maslak opet » tayyip e sok ceza » amfetamin » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » kazim koyuncu vs ismail turut » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » yigit ozgur esprileri » the chosen pessimist » alisamadim » demans » buyuk mustafa » apati » vinterland » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler