ama affedilir degil mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu
  2. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu
  3. cennet ucuz degil cehennem dahi luzumsuz degil
  4. onun degil bunun degil kimin lan bu cumhurbaskani
  5. cennet ucuz degil cehennem luzumsuz degil
  6. ask degil sevgi degil baska bir sey bu
  7. yakisikli degil ama sempatik de degil
  8. ay degil mevsim degil
  9. degil yasanasi degil
  10. ask degil nefret degil

© 2008 - uludağ sözlük

ama affedilir degil mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ama affedilir degil mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama affedilir degil mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» e » kuba » hayatin anlamini askta bulan insan » ben hic deniz gormemistim » lucas testi » at arpayi atin onune yesin dehleyi dehleyi » bebisim » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » osmanli imparatorlugu » usain bolt a ozenip bakkala kadar kosmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games