ama adam simdi tastir o ayri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tastir
  2. az once self sufficent simdi duz adam
  3. sovmekle adam olunsa simdi padisah olurduk
  4. etraftaki herkesin ayri ayri triplerde olmasi
  5. hayallerle gercekler ayri ayri yasar
  6. kalp ayri sever akil ayri
  7. sen ayri trende ben ayri garda
  8. de ayri evladim de ayri
  9. simdi isim var simdi cisim var
  10. o simdi ne yapiyor su anda simdi

© 2008 - uludağ sözlük

ama adam simdi tastir o ayri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ama adam simdi tastir o ayri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ama adam simdi tastir o ayri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ronaldo luis nazario da lima » arama motoru » terminator gibi gupguclu bir sevgiliye sahip olmak » duz adam » isleri kotu giden gammaz » musvette e dergi » recep tayyip erdogan in msn iletisi » somnambulizm » pkk nin lider kadrosu » in brudges » masturbasyon » facebook u olmayan uuserlar » hellas » julius wilhelm richard dedekind » dovulesi dizi karakterleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metabolik sanrilar » sevgili » karin » malumatfurus » kopyala yapistir yazarligi » tnt » sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » rip ride » kemcuk agizli » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » mmrna » diazem » jeffrey kahane » supurgesiz cadi » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc