am biti tasak sirkesi 

kapat
  1. kadınların yanından ayrılmayan, kadınların yanında duran, onlarla dedikodu yapan erkeğe denilir. her lafa karışır bunlar. kısaltılmışı olarak am biti denir.

edit: a benim kötüleyen zeka küpü arkadaşım. manyak mısın. böyle bir laf var. sanki g*tümüzden uyduruyoz. daha önce biliyodun demi sanki. bu lafı sana söyledim tamam.
    #3311386 (cin cikartirken carpilan hoca, 24.04.2008 06:04 ~ 06:21)
  2. bu sirkeler taşakta olgunlaşarak seks esnasında am'a atlar orada bit olur ve besin zincirine kuku-öpen kuşağından dahil olurlar.
    #3599518 (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 30.06.2008 04:48)
  3. kadınlarla iyi anlaşan erkeklere; kadınlarla bırakın dialog kurmayı, yaklaşamayı dahi beceremeyen haset abazalar* tarafından takılan lakap.
    #3599534 (Spiritus Sancti, 30.06.2008 05:14)
  4. (bkz: yaran türk icatları)
    #3607160 (notrinova, 01.07.2008 22:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

am biti tasak sirkesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. am biti tasak sirkesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu am biti tasak sirkesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about am biti tasak sirkesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir firtina kopacak » yevmiye defteri » biricik suden in espri anlayisi » side doga pansiyon restaurant » side doga pansiyon restaurant » sinir otu » sevgiliyle yapilacak cilginliklar » hormon bozuklugu » defloration » iik m 89 f1 » hakan sukur u nurcu diye ovmek » cuneyt arkin » komsudan gelen flut sesi » issizligin ortasinda » super mini etek altina uzun okul corabi giyen k » bir elin nesi var iki elin sesi var » necati şaşmaz tatilde » erken kalkan yol alir » cici kagan » zati sifatlar » rock com » hakan ergul » brcyzdm » dunya icin ahireti ahiret icin dunyayi terketmek » muharebe arama kurtarma » suradan buradan » ne idugu belirsiz » asajj ventress » kadin astronotun alet cantasini dusurmesi » sozluk terminolojisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » waking up the neighbours » baslik acacak yetenegi olmayan yazar » 16 kasim 2008 ales » better off dead » groovy » okul tasitlarinda surekli duman calmasi » kenter » triptronik » telefonu kulagina yapisik olan insan » berna lacin