alya 

kapat
  1. son zamanlarda, kız bebeklere verilen isimlerden.
    (penta-don, 02.04.2007 03:02)
  2. yükseklik, gök, anlamı taşıyan kız ismi.
    (filozofil, 04.12.2007 23:41)
  3. ayşe arman'ın kızının adı.
    (sosyalpenguen, 04.12.2007 23:42)
  4. antalya-manavgat-çolaklı da 2007 yılında, bölgede konaklayan turistlerin herşey dahil otellerden çıkıpta para harcayabileceği umuduyla kurulmuş alternatif disco. piyasası genelde çevre otellerin animasyon ve önbüro ekibi. ancak gece 2 den sonra otel içi discoların kapandığı gerçeği bu bölgede çoğu yolu alyaya çıkarıyor.
    (sinekas, 08.05.2008 18:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» venir » erkek ise capkin kadin ise orospu » kchzsr » yaran basliklar » dans » bahir » auguste comte » ayni evde yasayan 3 hayvan » radyo uludag » gayet tabi » ulu sozluk un libidosu » korkma ben humanist degilim » fayrouz » insanlardaki cinsel iliski sisteminin sacmaligi » glokal » mister eko » kargamis in tarihi eserleri » cehennem insan haklarina aykiri » her turk forvet dogar » ureten biziz yoneten de biz olacagiz » markanin urunun kendisi sanilmasi » arkadan gorulen kiz icin yapilan guzellik tahmini » karnimac » levantarse » ben her gun en az 2 ogun sevisiyorum olum » cok kastim 29 karakter rumuza » benimle evlenir misin » forumla sozluk arasindaki ince cizgi » ben tek siz hepiniz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa