always somewhere 

kapat
  1. içimi cız eden super scorpions parcası.

arrive at seven the place feels good
    no time to call you today
    encores till eleven then chinese fool
    back to the hotel again

i call your number the line ain't free
    i like to tell you come to me
    a night without you seems like a lost dream
    love i can't tell you how i feel

always somewhere
    miss you where i've been
    i'll be back to love you again

another morning another place
    the only day off is far away
    but every city has seen me in the end
    and brings me to you again

always somewhere
    miss you where i've been
    i'll be back to love you again
    (hendrix, 01.03.2006 20:30)
  2. bana yazı, darka'yı, hendrix'i, hatırlatan $arkı. yazın hendrix'le beraber çalıp söylemeye kalktığımız, ama sözlerinin unuttuğumuz için bir türlü gerisini getiremediğimiz adamı bitiren $arkı.
    (randy, 12.12.2006 22:18)
  3. uzak mesafelerin araya girdiği aşkların şarkısıdır..."i'll be back to love you again" olayı bitirmiştir...
    (i dont need that shit, 30.01.2007 06:42)
  4. scorpions'un 1979 çıkışlı lovedrive albümünün 3. şarkısı. ballad işini yarmış geçirmiş bir gruptan başka bir efsane daha.
    (blackened, 17.06.2007 18:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» liv tyler i duslerken sevgiliye yemek hazirlamak » blow off » ama hangi ataturk » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » ciplak ayak araba kullanmak » angel » yengec dansi » var misin yok musun mevlut » aydinlarina dusman edilen bir halk » la blue girl » parayla saadet olmaz » mehmet emin ay » yesilcam » uluslararasi genclik kamplari » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » the slow kill in the cold » kolonya tutmak » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » sezerin veto ettigini gul onaylar » anket degildir » encam » mew » yasaklanan sitelere alternatif uyari yazilari » earth mofo » nissan sunny » rapidshare happy hours » nihat dogan was here » oyle bir horlamak ki komsunun duvara vurmasi » abdullah gul un sovalye olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa