always lili yar 

kapat
  1. 90ların en komik gruplarından grup vitaminin dinlediğimiz zaman bizi koparan şarkısı
    ayrıca grup üyelerinden gökhan semiz'i rahmetle anıyoruz.
    #150930 (_belki_gelirim_, 05.04.2006 09:53)
  2. beni benden alan bir şarkı, evet evet kesinlikle öyle, hani bir şarkı vardır ''heh işte bu benim için yazılmış kesinlikle'' dersiniz ya, bu şarkı da benim için onlardan. çektiğim aşk acısını ne de güzel anlatıyor, yanlız değilmişim onu anladım, mutluyum, teşekkürler grup vitamin.
    #2791320 (goodboy, 04.01.2008 23:18 ~ 23:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

always lili yar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. always lili yar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu always lili yar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about always lili yar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir firtina kopacak » yevmiye defteri » biricik suden in espri anlayisi » side doga pansiyon restaurant » side doga pansiyon restaurant » sinir otu » sevgiliyle yapilacak cilginliklar » hormon bozuklugu » defloration » iik m 89 f1 » hakan sukur u nurcu diye ovmek » cuneyt arkin » komsudan gelen flut sesi » issizligin ortasinda » super mini etek altina uzun okul corabi giyen k » bir elin nesi var iki elin sesi var » necati şaşmaz tatilde » erken kalkan yol alir » cici kagan » zati sifatlar » kele » akampus » fikirdak » vurma abi fenerliyim » metin uca » kiz kankanin eteginin acilmasi » tarnally » ne idugu belirsiz » esamesi okunmamak » gicik olunan durumlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » iltifat edeyim derken hakaret etmis olmak » formel egitim » ingvar ambjornsen » do it again » sevismeden once sarf edilen son sozler » tematik mod u acik olanlar » kuresel ekonomik kriz doneminde daha cok calismak » yapilmis en aptalca dalginlik » need for speed undercover » makas bilemenin kisa yolu