alttan guresmek 

kapat
  1. daha geriden, pasif hareketlerle gizlice rakibi alt etmeyi kollamak.
    #2253612 (harvel, 03.09.2007 12:53)
  2. (bkz: kaçak güreşmek)
    #2253616 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 03.09.2007 12:54)

© 2008 - uludağ sözlük

alttan guresmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alttan guresmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alttan guresmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» google » sucugu dogradiktan sonra soymak » metro diye metro firmasi otobusune binmek » iki penisli dogmus bebek » yozlasan halkin vahim durumu » bir gun » olsa verirdim » alexandria stadium » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » kuku bekcisi » la havle ve la kuvvete falan olmak » anneanneden duyulan atasozleri » kul olayim kalem tutan ellere » kardes turkuler » big fish » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 402 nolu sinifin cocuklari » lenovo » benjamin linus » pro lisans » incir pub » inter city firm » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » cok zor uyanan insan » hexenkessel » avrupa yakasi replikleri » aydogan babaoglu » rs ne la » rs4 rtr 3 evo » haris alexiou » glam metal