altta kalmamak 

kapat
  1. altta kalanin cani ciksin sloganıyla hareket ederek, sürekli karşılık verme sevdası içerisinde olmak.
    tersi için;
    (bkz: altta kalmak)
    #730351 (asiti kaçmış kola, 13.10.2006 03:05)
  2. özellikle sevgiliyle yapılan tartışmalarda en çok uygulanan iki kelimeden oluşan tanım.. bu yüzden harcanılan zamana yazık. bıraksana ya kal altta nolcak? elbet bi gün sen de çıkarsın feraha o zaman yaparsın yapacağını.
    çiftlerrr kırmayın birbirinizi yazıktır!
    #730357 (wicker park, 13.10.2006 03:08)
  3. gurur yetsinin en yakın arkadaşiı olduğundan dolayı, kendisinin* baskıları sonucu uğruna çoğu insanın çok fazla şeyi kaybettiği, özellikle türk insanımızın en büyük sorunu.
    (bkz: ben haklıyım)
    (bkz: hayır ben haklıyım)
    (bkz: sonsuzluk teorisi)
    #730506 (chemsuk, 13.10.2006 03:53 ~ 03:56)
  4. kalınması halinde ezileceğinin göstergesidir.
    #1580376 (kimse yazmazsa ben yazarim, 28.04.2007 09:37)
  5. bi nevi ego tatmini, son söz kişinin kendisine ait olursa ki karşı tarafın bişey diyemeyeceği kadar zekice üretilmiş bi söz olmalıdır, işte o zaman savaşı kazanmış bi komutan edasında olur bu kişiler. *
    #1580486 (tyro, 28.04.2007 10:54)

© 2008 - uludağ sözlük

altta kalmamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. altta kalmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu altta kalmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizina sevgilinle aran nasil diye soran baba » nerede kalmistik » ordo » evrim teorisi » sonata arctica » hiperestezi » bluetooth » salvador dali » izan etmek » lost » tatarlarin turk olmalari » kurtlerin dunyaya kazandirdiklari » kasimda zirve baskadir zirvesi » kaan kural » izmir de denize ciplak giren kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bevliyeci sevgilisi olan erkek » polifaji » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » asik oldugunu herkese soylemek » teknolojik tikyler » randy marsh » cez basketball nymburk » love song » serefsiz diferansiyel denklemler » youtube vs akp » sevgiliyle beraber sicmaya calismak » formati dagitan gammazlar » kaybetme kusaginda kemalizm » zeynep tokus » ben bir water closet turuna cikayim