altta kaldin diye uzulme uste ciktin diye sevinme 

kapat
  1. insanı her koşulda tevazuya davet eden vecize.
    #2483801 (titania, 18.10.2007 04:10)
  2. kırkpınarlarda çığırtkanların "altta kaldım diye yerinme üste çıktım die övünme" diye söyledikleri bir versiyonu da vardır.
    #2483809 (krakermisin, 18.10.2007 04:13)
  3. (bkz: altta kalanın canı çıksın)
    #2483824 (TTTDDD, 18.10.2007 04:19)
  4. sevişen birine söylenmeyecek cümle. zira her iki durumda da keyfi yerindedir.
    #3632859 (ben hep 17 yasindayim, 07.07.2008 16:57)

© 2008 - uludağ sözlük

altta kaldin diye uzulme uste ciktin diye sevinme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. altta kaldin diye uzulme uste ciktin diye sevinme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu altta kaldin diye uzulme uste ciktin diye sevinme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kabul ediyorum carlos benden iyi » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » desifreolmusdisiuuser » ucak » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » 402 nolu sinifin cocuklari » ha bu diyar » politika dergisi » vampir yarasa » kucuk kadin » galatasaray bayragi » syme » cooler than jesus » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » turgay bahadir » rusya borsasi » sevis » ntv spor » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » paramparca » ilk deniz ucaklari » hazreti ayse » kor haline gelmek » burada allah yok peygamber de tatilde » eksileri umursamayan yazar » jean paul sartre » ask ukte doldurur » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari