altmisdokuzuncu nesil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. besinci nesil gelince gotu kalkan dorduncu nesil
  2. altinci nesil gelince burnu kalkan besinci nesil
  3. besinci nesil olacagima birinci nesil silik olurum
  4. dorduncu nesil gorunumlu birinci nesil yazar
  5. ikinci nesil yazarlarin birinci nesil olmasi
  6. dorduncu nesil sonuncu nesil olsun
  7. besinci nesil avcisi dorduncu nesil
  8. birinci nesil gorunumlu dorduncu nesil
  9. nesil nesil dedigin nedir gulum
  10. en kral nesil ucuncu nesil

© 2008 - uludağ sözlük

altmisdokuzuncu nesil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. altmisdokuzuncu nesil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu altmisdokuzuncu nesil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olasiliksiz » sarki isimlerinden mesaj yazmak » isin karaca » disko krali » asik olunan kisinin meslegine gore ilani ask » urolagni » telefonda nasilsiniz diye sormak » hasretinden haci sakirleri deldim » efsane komutan » anadolu rangers » we are but falling leaves » duran toplarin usta ismi sabri » birinci batarya » ama askim yok » hipoparatiroidi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 haziran » kadir misiroglu » cimbom » orijinalinden guzel olan coverlar » dimitar ivankov » yasama git olumunu bekle » shania twain » gercekten » isemek » phylum » elegy » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » ideal penis boyu » geometri ataturk un gelistirdigi bir bilim dalidir