altiyol 

kapat
  1. kadikoy'ün göbeği.
    #520901 (tomamca, 10.08.2006 11:42)
  2. (bkz: boga heykeli).
    #1995960 (kadavra, 23.07.2007 23:25)
  3. istanbul anadolu yakasında ikamet edenlerin buluşma noktası. biri bahariye, biri halitaga, ikisi sali pazari, biri rihtim, biride kusdili'nden gelen caddelerin buluştuğu noktadaki boğa heykelinin olduğu yere verilen ad. yol üzerinde rıhtımdan kalkıp moda burnuna kadar giden birde tramvay yolu bulunmaktadır.
    #3790156 (gimenez, 08.08.2008 21:19)
  4. (bkz: iki yol)**
    #3790168 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 08.08.2008 21:23)

© 2008 - uludağ sözlük

altiyol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. altiyol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu altiyol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karinca » altta kalanin cani cikti » izlanda » lenova » kan uykusu » ben hep kendime cikan bir yokustum » pkk nin silah birakip teslim olmasi » desifreolmusdisiuuser » general motors » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » jan devrim » kurtlar vadisini torrentden indirmek » tencereyi ocakta unutmak » seovi » balikesir yurdu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuzgun » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » tori amos » sozlugu yonja com a cevirmek » genelkurmay baskanligi » sozlukteyken cisin gelmesi » kktc ile turkiye farklari » the gates of istanbul » kacik burjuva diyaloglari » cemsbg » konsantre matik » istek ezan hatti » muhalif oldugu icin silik olan yazar » sozcu » eksi sozluk teki reklam nickli yazar