altipatlar 

kapat
  1. Altı adet mermi atan toplu tabanca veya diğer tanımıyla revolver.
    #157134 (italiano, 08.04.2006 12:25)
  2. 6 adet mermi alan, rus ruleti oynamaya uygun toplu, horozlu bir tabanca.

ayrıca izmir'li bir adet rapper.

(bkz: sir mc 6patlar)
    #2778718 (hezarfen hariciyeci celebi, 02.01.2008 09:21)
  3. Fişek koymaya yarayan bölümü silindir biçiminde ve namlu gerisinde olan, tek parçadan oluşmuş, altı tane fişek alan tabanca, revolver. *
    #3711819 (papagan, 24.07.2008 09:50)
  4. altı mermi kapasiteli bir silah.

....
    Hani yalnız gitmiyim bizim Rıdvanı da çağarıyım diyorum .
    Rıdvan beline babadan kalma altıpatları* takıp gelmiş,
    ....
    #3712371 (yogurtsuzcacik, 24.07.2008 12:15 ~ 12:17)

© 2008 - uludağ sözlük

altipatlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. altipatlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu altipatlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dendrophilia » filmleri hayata uyarlamak » esens » huzur » dizartri » ozgurluge kursun » ltd » gokhan saki » istifa edecek pasa » acrotomophilia » dec muzik » 1980 lerde israil icin bir strateji » kurt ulumasi » adoption » 2009 ekonomik krizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » universiteye otobusle giden insan » stephon marbury » nestea seftali » marionette » huysuz ve tatli kadin » chronophilia » wordpress » hipnoz » medya canavari » sac ektirmek » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » vucut gelistirme » msn