altionyedi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alti kere alti otuz alti
  2. alti alti gelen zara sasirmak
  3. ayagimin alti otuz alti
  4. hambar alti kum alti
  5. bel alti
  6. mor goz alti
  7. goz alti
  8. alti ay bir guz
  9. on alti
  10. alti yol

© 2008 - uludağ sözlük

altionyedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. altionyedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu altionyedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ferigim » autoshow 2008 » bugun benim dogum gunum » yaran nickler » teroristlerle anlasma yapan devletler » mutlu ol yeter » palm mute » dibutil suksinat » saray helvasi » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » uludag sozluk gammazi » 1990 dogumlu olmak » koton » bostan » cuma aksami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yagmur » sah ismail » olmeden once izlenecek filmler » ask yaslandirir » kuresel finans krizi icin cozum yollari » insan klonlama » candy shop » kiyamet gunu gazete mansetleri » ask kazandirir » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » migfer » turkiye umit milli futbol takimi » cehennemde gerekli malzemeler » ece erken » nazli oksuz