altinci nesil yazar alimi 

kapat
  1. baslik parsellemek değildi amacım, alım tarihi olarak 2009 başlarını tahmin ediyoruz efendim.
    #3415396 (selfless, 19.05.2008 00:28 ~ 00:29)
  2. sol framede gorulen besinci nesle saldırının, birkacı icin (bkz: besinci nesil dusmanligi) (bkz: besinci nesil geldi ortam bozuldu), yerini altıncı nesle devretmesi durumu heyecanla bekliyoruz.* ***
    #3418963 (baLim, 19.05.2008 19:32)
  3. sözlüğün şu güzel ortamını bozan hadise.

altıncı nesil yazarlar çok basit ve ilgi çekmeye yönelik entryler giriyor. açtıkları başlıkları 100 metreden tanıyabiliyoruz. genelde forum ve chat tarzı yazıyorlar. bilgisiz ve özentiler. sürekli üst nesillerden ayar alıyorlar.

bence yazar alımlarında daha seçici olunmalı "6. nesil" adı altında sözlüğe dadanan bu çapulcu takımına haddi bildirilmelidir.

genç 5. nesiller rahatsız.
    #3418989 (dolunayisi, 19.05.2008 19:39)
  4. alim olan 6ıncı nesil yazar.*
    #3419057 (pergamon, 19.05.2008 20:01)

© 2008 - uludağ sözlük

altinci nesil yazar alimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. altinci nesil yazar alimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu altinci nesil yazar alimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » anneanneden duyulan atasozleri » ucuncu dunya savasi guncesi » savas ve kadin » cirkin olmak » msn de sevgiliyi beklemek » mehmet usta » blitzkrieg » ogretmenlerin seminer calismalari » los lunes al sol » hire otel » kominist » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » kas gerilmesi » don demeyi unuttum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » minibuscu laflari » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » 25 yas sendromu » aydin karabulut » yandaki okul servisi » cakma pilotmont » yaratiliscilik » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » balikesir yurdu » dtm » pkk » kabul ediyorum carlos benden iyi » dijital binali abi » yaran msn diyaloglari » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin