altina imza atmak 

kapat
  1. beelli bir düşünceye katıldığını belli etmek.
    "ben bunun altına imzamı atarım" gibi..
    #360298 (maksat muhabbet, 20.06.2006 11:58)
  2. altinbas kuyumculuk'un yaptığı şey.
    #360305 (arjen robben, 20.06.2006 12:00 ~ 12:01)
  3. yapılırken çok dikkat edilmesi gereken bir eylem. kimi zaman hoş olmayan sonuçlar da dogurur. malum kurunun yanında yas da yanarmış ...
    #360309 (montajelemani, 20.06.2006 12:02 ~ 12:11)
  4. imza attığın şeyin ne olduğunu, değerlerini bilmeden, sırf attın mı attın, tripleriyle atılırsa.. imza atılan şey, gün gelip adamın elinde patlayabilir. dikkatli atmakta fayda vardır.
    #360314 (trablus, 20.06.2006 12:05)
  5. "meslek hukuku ve etik" dersinin temel konusu
    #360326 (grup vitamin, 20.06.2006 12:11)
  6. (bkz: altına imza atılası sözler)
    #1410544 (arude50, 14.03.2007 15:08)
  7. (bkz: underwriting)

sigorta poliçelerinin risk etüdünün yapılmasına underwriting denir.

bir de aracı kurumlar halka arz falan yaparken kullanır bu kelimeyi.
    #1410569 (karamsar kelimeler, 14.03.2007 15:12)

© 2008 - uludağ sözlük

altina imza atmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. altina imza atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu altina imza atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » tatar mp3 indirir mi ey ogul » bratislava » bye yerine by diyen msn insani » tatar atlilari beni hep korkutmustur » miss me blind » tatar milli futbol takimi » sevgilisinin pipisini yalamayan sevgili » hakan celik » eyleme vurma » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » alpaslan dikmen » decay » dorduzlere verilebilecek isimler » have a cigar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yolculuk » twelve » annebenpenguenoldum » kitapevi » ali kirca » derealizasyon » dezenkarnasyon » knife » evinde sadece radyo olan insan » fatih keskin » yurtseven kardeslerin en kucuu » paramnezi » dam diye olup biten sevgili » 45 inci antalya altin portakal film festivali » hiddet ve asabiyette olu gibi ol