altin rehber 

kapat
  1. bir dönem istanbuldaki tüm telefon numaraların bulunduğu şimdi ise yapılması mümkün olmayacak bir telefon rehberi..
    #672709 (eşşağan ala gazuğu, 28.09.2006 00:40)
  2. çok nostaljik ve gözyaşartıcı bişi...
    bal rengi bir defter...
    içinde biz varız,
    ben , sen , o..
    dünya bu kadar kalabalık değilkenki maziye ait bir obje.
    biz çok çok az ve bu sebepten çok çok yakınkene,
    bir sarı defter içine sığabiliyorkene...
    #672806 (sıçtırtma lamasına, 28.09.2006 01:06)

© 2008 - uludağ sözlük

altin rehber başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. altin rehber ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu altin rehber nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zekeriyabeyaz » albert einstein » abidas » yildirim demiroren » kaynastirma » los lunes al sol » cuneyt arkin vs polat alemdar » pes 2009 » bos beles entryler » 300 » karti bankamatige kaptirmak » istek ezan hatti » theophraste renaudot » linger » farkinda olmadan domuz eti yemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » creationism » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » cocuklarla girilen diyaloglar » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » red alert 2 yuri s revenge » suzinak » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » beklenti » teknosa turkiye kupasi » marrone » hasan mezarci » alonso solis » kolun trafik kazasinda kopmasi » edwin boekamp » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol