alternatif 

kapat
  1. seçenek, yöntem.
    (cikarinbeniburdan, 30.03.2006 17:58)
  2. ikinci seçim.
    (haznedaroğlu, 19.04.2006 17:31)
  3. gazlı alkolsüz malt içeceği
    (crypto, 19.04.2006 17:32)
  4. "birazdan ankete akıyorum"un sözlükteki katalizörü.
    (deep, 01.08.2006 16:34)
  5. (bkz: mediacat)
    (manik depresif, 13.11.2006 20:30)
  6. izmirli amatör grupları tanıtmaya gayret gösteren, kendisi de çok amatör olan ama destek görmesi gereken izmir tv programı...inşallah "ilgi görmedi" gibi bir gerekçeyle kaldırılmaz...tüm yüreğimizle destekliyoruz...izliyoruz...
    (dolayli zarf tumleci, 10.02.2007 23:39)
  7. bir rock muzik turu. (bkz: alternatif rock)
    (faaip de oiad, 17.03.2007 21:40)
  8. (bkz: alternatif tip)*
    (objebi, 05.03.2008 09:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» capi goren cevre aci » benim adminim isini bilir » celesat i ati » kursun gecirmez bere » sevgi paylastikca cogalir » kulp un tarihi eserleri » vurursa bok olur » barcelona nin mehmet topuz la ilgilenmesi » fayrouz » bir bucuk yil ugrasip bir sevgili bulamamak » bi magnum a verdim » ulu sozluk un libidosu » any colour you like » yar nere gidem » parametre » hakan sukur yukseldi top bosta kaldi » koy koy koy » mucho grande » bokumdan bomba yapan adam » jessica alba » guru » kekistanlihobbit » orospu cocugu » amat » felegin cemberini belinde ceviren insan » josh holloway in pipisi » martin keamy » kral tv 2008 video muzik odulleri » kurtlar vadisi pusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa