alternatif kafayi bulma yontemleri 

kapat
  1. 10-15 adet balon alınır, şişirilir ve kafanın tadı çıkartılır.
    #1169514 (istavrit, 17.01.2007 22:54)
  2. sabaha kadar finale çalışmak. en temizi.
    #1169531 (whatawickedgametoplay, 17.01.2007 22:56)
  3. her zaman yaptığımız alkol ot tarzı değilde daha değişik metaryallerle kafayı balon yapmaya yaran yöntemlerdir. şöyle ki benim en sevdiğim yöntem olan aspirin yutmak eylemi. hadi lan aspirinle sarhoş mu olur derseniz size sadece yarraamı ye derim. bildiğimiz aspirini alıyoruz (2 adet fazlası intihar) buzluğa koyuyoruz (üstüste) bu aspirinler bekliyo 2 gün donuyo, etrafı buz kaplıyo birbirine yapışıyo felan. iş bu aspirinleri yutmak suretiyle olaylar silsilesi başlıyor ve minimum 4 gün bu dünyadan uzaklaşıyoruz. 4 günün sonunda eski halinize dönüyosunuz.. ben yaptm saane oldu
    #1258413 (martilarisevenadam, 04.02.2007 21:58)
  4. bir diğer sevdiğim yöntem soğutucu sprey vardır, bilirsiniz. maçlarda elemanın dizine sıkarlar felan. eczaneden bu soğutucuyu temin ediyoruz (9 ytl). kücük bi poşetin içine sıkıp malzememizi elde ediyoruz. bu aşamadan sonrası çok basit, bildiğimiz bali çekmenin aynısı gibi ağzımızı dayıyarak içimize nefes alıp veriyoruz poşetten. etkisi kısa olsada güzel kafa oluyosun, arkadaşlar olunca lokum gibi oluyo zaten. aşırı gülmeye sebep verdiğinden laksatif etki yaratabilir gençler.
    #1258416 (martilarisevenadam, 04.02.2007 21:59)
  5. (bkz: gaz içmek) (bkz: tantum)
    #2816167 (Set Me Free, 10.01.2008 06:43)

© 2008 - uludağ sözlük

alternatif kafayi bulma yontemleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. alternatif kafayi bulma yontemleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alternatif kafayi bulma yontemleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uykusuzluk » kayip sahne sanat grubu » geleneksel gay oyunlari » kahvalti » komunizm » is as memati bas » bir sehri ozlemek » mehmet aurelio biyik biraksin kampanyasi » metallica metalcisi » gossip girl a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci