alternatif icki tarifleri 

kapat
  1. bu isle amatör ya da profesyonel olarak ilgilenenlerden, kendilerine ait ya da sık kullandiklari icki hazirlama metodlari tariflerini, bu isin sadece "icici" bacagini olusturanlarla paylasmalarini bekledigim, alternatif tatlardir.
    (cagdas, 09.11.2006 11:08)
  2. süper içki baileys tarifi :

1 şişe moka likoru.( daha sert olsun diyorsanız viski kullanınız..)
    yarım litre süt.
    100 gr kahve kreması.
    5 -6 parca eritilmiş sütlü çikolata.
    1,5 yemek kaşığı nescafe.
    1 yemek kaşığı bal.

malzemeler iyice karıştırılıp, köpürtülür.
    karışıma moka likörü ilave edilir.
    şöööle bir çalkalandıktan sona...
    dolapta soğuması ve dinlenmesi için bekletilir.

veeeee bol buzla servise hazırdır efem.
    ooohhh! missdir, afiyetlen içilesidir.

(bkz: keyif içkisi)
    (bkz: alkolik olma nedenleri)
    (dancing in the moonlight, 09.11.2006 19:42 ~ 30.06.2007 21:31)
  3. 1 şişe biranın içine bir kaç yemek kaşığı kolonya. *
    (sayid jarrah, 09.11.2006 19:49)
  4. malzemeler

absolut vanilia
    2 adet portakal
    1 adet şeftali
    buz

yapılışı

önceden buzluğa koyup soğuttuğumuz votka bardağının içine, bardağın yarısına votkamızı koyarız. içine 3 parça buzu atarız. sıktığımız portakalların suyunu bardağa boşaltırız. şeftalinin yumuşak yerlerinden 3 parça kesip bardağa atarız. hafifce karıstırıp masamıza koyarız.

yorumlar

roberto carlos: türkiye ye bunun için geldim, yaşasın fenerbahçe.
    rober hatemo: gerçekten harikulade bir içki, ooo senden çok var diyemeyeceğim bir tat.
    tikican: inanmooorum süpeeeer yeni trendimizzzzzzz.

çok fresh bir içki, üzerine tanımam.
    (cagdas, 30.06.2007 18:54)
  5. bir adet kirmizi acili dolmalik biber in içi oyulur.. bir bardak dolusu armutlu votka içine boca edilir. biraz bekletilip içilir. ben bunu neden daha önce akıl edemedim diye sövülür..
    (zargana, 30.06.2007 19:15)
  6. malzemeler:
    1 şişe muz likörü
    aldığı kadar filtresiz kahve
    2 bardak süt

hazırlanışı:
    bir kapta süt ve nescafe karıstırılır.daha sonra hazırlanan karışım muz likörü ile karıştırılır.arzuya göre içine şeker atılır.nescafenin kıvamı tamamen size kalmıştır.yogun kahve tadı seviyorsanız kahveyi fazla koyabilirsiniz.

içimi kolaydır.keyifli bir içkidir.

afiyet olsun.
    (bubble, 30.06.2007 19:24)
  7. shut bardağının yarısına votka konulur. üstüne cin ilave edilir. shut yapılır. 4 kadehte kelle eder insanı.iyidir. içilesidir.
    (komposto, 30.06.2007 19:35)
  8. bayanların begenecegini ve içmeyenlerin mutlaka denemesi gerektigini dusundugum yuksek alkollu bir tarif bu.

cosmopolitan:

10ml citron vodka
    20ml vodka
    30ml cointreau(bir çeşit portakal özlü likör,yuksek alkollu)
    10ml limon suyu
    buz

hazırlanışı:
    tüm malzemeler karıştıcıda karıştırılır.ve buz parçalarıyla servis edilir.
    margarita bardağında yanında limon kabuguyla servis etmeniz önerilir.
    (bubble, 30.06.2007 19:38 ~ 01.07.2007 12:57)
  9. (bkz: sıcak şarap)

yapılışı:
    # malzemeler: 1 litre kırmızı şarap (çok iyi olmasına gerek yok)
    # 1/8 litre su
    # 60 gr şeker
    # tarçın ( çubuk olmalı (3-4 cm), toz olursa bulanıklık yaratır)
    # karanfil
    # yarım limon kabuğu veya iki dilim limon (portakal kabuğu da deneyebilirsiniz)

1. yöntem
    şekeri ve diğer malzemeleri suda kaynatıp 20-30 dakika soğumaya bırakın. sonra şarabınıza bu karışımı ekleyip çok kısık ateşte ısıtın. kesinlikle kaynatmayın, aksi halde alkol buharlaşacaktır. yeteri kadar ısınınca servis yapabilirsiniz.

2. yöntem
    kırmızı şarabı çok kısık ateşe koyun.
    isınmaya başlayınca şekeri, limon kabuklarını, tarçını ve
    karanfili ekleyin ve karıştırın. kaynamamasına dikkat edin.
    yeteri kadar ısınınca servis yapabilirsiniz.

limon yerine portakal kabuğu,
    şeker yerine bal kullanarak değişik tatları deneyebilirsiniz.
    servis yapmadan bir tadın; eğer alkolun az olduğunu düşünüyorsanız çok az votka eklenebilir.

(bkz: afiyet olsun)
    (mahallenindelisi, 30.06.2007 19:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» anadolu leopari » bir kuvet hikayesi » davut » aydin fest 08 » gotu tutusmak » sensible soccer » hayata dair ic burkan detaylar » engin ardic » greet » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » gangster » cinsel ozgurluk basliklarini hep erkeklerin acmasi » rapidshare happy hours » fatih tekke » aptal numarasi yapmak » kirsehir in tarihi eserleri » denizz » dolmustan inme istegini soyleme cesitleri » orta siralara oynayan futbol takimi » gurgen oz » vesaire yerine bla bla bla bla diyenler » viktor sklovski » amerisyum » istinye » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » seri eksi oy veren ibne » show tv » ebru drew » tayshaun prince a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa