alternatif hamilelik sebepleri 

kapat
  1. bayan şöförün arabasının kayması gibi doğal olmayan/alışılmadık durumlar.
    #3779877 (basri, 06.08.2008 18:45)
  2. misafirlikten ayrılmadan önce ev sahiplerinin prezervatif taktığından emin olmayı gerektiren bilgilerdir.
    (bkz: eğlenmek değilse nedir amacın bre sovdi)
    #3779899 (basri, 06.08.2008 18:51)
  3. (bkz: otobüste yer bulmak için hamile kalmak) *
    #3779914 (barış, 06.08.2008 18:53)
  4. bikini giymek.
    çok popüler bu sıralar.
    #3779925 (elma kurdu, 06.08.2008 18:56)

© 2008 - uludağ sözlük

alternatif hamilelik sebepleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alternatif hamilelik sebepleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alternatif hamilelik sebepleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cambridge city fc » ted bundy » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » please mister postman » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » jakob van hoddis » iskender buyuk » breaking bad » silence is golden » bak ne diyor kayahan abi » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » kahpe bizans in yigit guzeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » subat » penisin var derdin var » evli bir kadinla yatmak » secretcode » revenge » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » virginia gold » riza alkuzey » royal academy of dramatic art » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » ogretmenlerin seminer calismalari » oleceksin kopek » ayyash maghanda » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » gozume toz kacti