alternatif gune baslama metodlari 

kapat
  1. Yeni bir güne, kozasından yeni çıkmış kelebek misali başlamak için başvurulan metodlardır.
    Sözlüğün derin sessizlğinde saçma sapan başlıklar açmak, manasız entryler girmek tavsiye edilen metodlardandır. *
    (fernando gago, 28.03.2008 05:08)
  2. derse yetişmek için kurulan saat calmaya baslar zar zor da olsa gözler acılır ve alarm kapatılır tekrar gözler yumulur. bir anlık da olsa güne baslanmıştır.
    (balabulanmisparmak, 28.03.2008 07:41 ~ 29.03.2008 03:26)
  3. Sabah kurulan saat çalmaya başlar ve alarm kapatıp uyanılır. Çay sigara yaptıktan sonra küfür ede ede okula gidilir.
    (Ceyzac, 28.03.2008 17:38)
  4. tabiki elini yüzünü yıkamadan sigaranı içip kendine gelmektir. en alternatifi budur.
    (azarath, 28.03.2008 18:13)
  5. steve miller'dan wake up ile güne başladıktan sonra,kahve ve sigara kombinasyonuyla sabah keyfi yapmaktır.
    (gutter ballet, 28.03.2008 18:28 ~ 18:29)
  6. sevdiğin müzikle uyanmak.
    (bkz: interpol) (bkz: the heinrich maneuver) (bkz: anneee anketim bittiiii!)
    (la strega de portobello, 28.03.2008 18:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gelecek kaygisi » popomundo » lafalimpics olimpiyatlari nda gercek kotuler i tutmak » kule rock bar » kurt sorunu » canimi yakanlar bakti dumana » aceftp » betsson » osman cemal kaygili » monte carlo » decai » super yakisikli erkeklerin gay cikmasi » botego » hepsini vur » anthropologist » annesine kufur edilince zevk alan insanlar » marmara universitesi bahar senligi 2008 » sobiad » hediye alacak bir annesi olmamak » red » sinekas » nintendo wii » 28 weeks later » taharet muslugu » breakbeat » iki ineginiz varsa » fucker olmasina ragmen sevgilisi olan kimse » ssm » biletix a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa