alternatif dogma nedenleri 

kapat
  1. insanlar bircok nedenle hayata gelebilir. sonsuz ihtimaller arasindan bir kac enstantane:

born to kick your ass... motorhead
    #418012 (chazsmyr dhuunyl, 12.07.2006 14:10 ~ 19.04.2008 19:37)
  2. spermler arası rekabet de doğma nedeni olarak sayılabilir, gaza gelen bir sperm gidip birinci olup yumurtayı dölleyerek doğmanıza sebep olmuştur.
    #841698 (kulliyen zarar, 10.11.2006 20:17)
  3. (bkz: seçilmiş adam)
    (bkz: seçilmiş adam mı kalmadı)
    #841727 (insatiable love, 10.11.2006 20:26)
  4. - bir arkadaşa bakıp çkacaktım.
    #1648638 (irishstorm, 16.05.2007 00:55)

© 2008 - uludağ sözlük

alternatif dogma nedenleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alternatif dogma nedenleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alternatif dogma nedenleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» glock » ogretmene asik olmak » herkes kendinde olmayani ister » taipan » tuvalete bagciklari baglamadan girmek » tatarlarin turk olmalari » 2008 abd baskanlik secimleri » pseudologia phantastica » yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler » yasak kadin » la vida es una lenteja » izmir sevgisi » ajda pekkan » 15 subat » masonluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yugoslav faulu » sebahat tuncel » ozkiyim dusunceleri » letarji » avrupa yakasi » online olanlar » isletme » tembellik » kavak yelleri » the bear » shamanic tea » osman kibar » hiddet ve asabiyette olu gibi ol » horror punk » sozlukteki tum yazarlari sebepsiz sevme nedenleri