alternatif cihan oskay diyaloglari 

kapat
  1. (bkz: cihan oskay dan telefon almak)
    #923377 (paleface, 28.11.2006 22:54)
  2. cihan oskay ile mustafa topaloğlu arasında tadına doyulmaz sohbettir.

-mustacığım nasılsın , cihan oskay ben.
    -hangi cihan, hatırlayamadım şimdi, yani hangi cihan.. hangi evrenden arıyorsun bilemedim ki.
    -yahu mustafacığım nasıl hatırlamazsın , seninle az mı dolaştık bu alemlerde.
    -alem diyince ben genelde galaksiler arası takılıyorum da, sirus civarından mısın yoksa.
    -yok yok sen karıştırdın (ben nasıl bir işe girdim böyle) hani seninle .. bir yer vardı, hatırlar mısın jupice, ne eğlenmiştik değil mi kulüpte o gece.
    -jupiter mi , kaç yıl oldu gitmedim ben de.
    -hay ben böyle gizli kaydın içine.
    -anlamadım abi..
    -neyse mustafacığım , öpüyorum seni, görüşürüz yine.
    #964755 (kelebek etkisi, 07.12.2006 20:15)
  3. +thom yorke'cuğum
    -ooo cihan abi..
    +canım yeni albüm çıkarıyormuşsun. tarzını merak ediyorlarmış.
    -evet abi biliyorsun bu aralar sorunlar var bazı. jonny, colin falan. anlaşamadık pek.
    +dağılıyor musunuz yoksa??
    -bir albümü yapalım da... sen nasılsın abi iyisin inşallah?
    +iyiyim canım ya .yeni bir iş bakıyoruz işte plak şirketi kurmayacağım ama korkma ehe ehe ehe... thom..
    -buyur abi
    +hani hatırlıyor musun ilk albümü çkarırken sana creep in sözlerini göndermiştim ben
    -heee heee
    +ne günlerdi di mi onlar coldplay in solisti chris martin ile anlaşıp da parları bölüşücek, birbirimize bok atıcaktık
    -hee hee
    +son konser nerde olucak?
    -danimarkada abi.
    +canım görüşelim en kısa zamanda.. unutma aramayı.
    -oldu abi herkee selamlar saygılar..
    *
    #1271151 (micro cuts, 07.02.2007 17:15 ~ 17:16)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

alternatif cihan oskay diyaloglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alternatif cihan oskay diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alternatif cihan oskay diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alternatif cihan oskay diyaloglari. Copyrights of the articles are belong to their authors.