alternatif ataturk ile tayyip fikralari 

kapat
  1. son zamanlarda moda olan ama aslında kıyaslanmaması bile gereken iki kişinin yer aldığı fıkralardır. niye mi? birisi ülke kurdu birisi batırmaya doğru gidiyor... şeklinde uzatılabilir.

her neyse bu fıkralardan birisi:

birgün bush ile tayyip msn üzerinden konuşuyorlar, kendi ülkelerini övüyorlarmış.

bush demiş ki:

-benim ülkemin insanları ölüyü diriltiyor.

tayyip hiç altta kalır mı? *
    o da bunun üzerine demiş ki:

-o da birşey mi, benim adamlarım da 100 metreyi 5 saniyede koşar.

bush bu duruma çok şaşırmış ve demiş ki:

madem öyle haftaya ülkenizdeyim, göster bakalım bana adamlarının marifetini demiş ve msn'den çıkmış.

bunun üzerine tayyip biraz telaşlanmış zira attığı yine büyük bir yalandır tayyip'in, yanına bir kurmayını alır ve konuşmaya başlarlar, çözüm önerisi ister tayyip kurmayından.

adamı da der ki:

-madem onun da adamları ölüyü diriltiyor, onları alıp anıtkabir'e götürelim, ataturk'ü diriltsin, eğer diriltmezse rezil olacak olan o, yok eğer diriltirse sizinkiler zaten 100 metreyi 5 saniyede koşar...

düzeltme: fıkra lan neyini kötülüyorsun, şakacı seni.
    #3107622 (Nexagon, 07.03.2008 18:55 ~ 19:01)
  2. bu bir fikra degil, ama trajikomik bir durum. buyrun kendiniz bakiniz.

http://www.isteforumora.c.../3qpytprvnl45jl8hasjo.jpg

http://img78.imageshack.us/img78/5096/anarssz0.jpg
    #3782412 (raziye, 07.08.2008 05:53)
  3. doğrusu "alternatif mustafa ile tayyip fikralari" ya da "alternatif ataturk ve erdogan fikralari" olması gereken fıkralardır. ama yemez tabi.
    #3782509 (dr cureklibatur ve bay arkin, 07.08.2008 09:35)

© 2008 - uludağ sözlük

alternatif ataturk ile tayyip fikralari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. alternatif ataturk ile tayyip fikralari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alternatif ataturk ile tayyip fikralari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatilden donup ise baslamak » jarlaxle » avedis » hebelehubele » pesimist insanlar » hatirla sevgili » dogu perincek » kizla cikmayan reisin gay olma ihtimali » yaran msn diyaloglari » uusers chat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games